Over Jos

Tekstschrijven, communicatie en marketing

Sinds 2001 werk ik als communicatie- en marketingadviseur voor verschillende bedrijven in de profit en non-profit sector. Tekstschrijven (content) speelt daarbij een cruciale rol. De laatste jaren heb ik mij vooral gespecialiseerd in webteksten, social media, e-mailings en content marketing. Ik zorg voor goede content en de juiste mix van (sociale) media met als resultaat: meer klanten en meer omzet voor u! Sinds augustus 2011 ben ik als freelancer aan de slag.

Misschien ook voor u?

Jos kort in tekst

Ik ben in 1973 geboren in het Friese Joure. Al van kleins af aan schreef en tekende ik veel. De stap van de HAVO naar de studie HBO Communicatie aan de Hanzehogeschool van Groningen was dan ook niet verwonderlijk. Tijdens deze studie heb de basis gelegd voor mijn carrière in communicatie en marketing, met tekstschrijven als specialisatie.

Na de studie heb ik vanaf 2001 in de praktijk bewezen over een vlotte, creatieve schrijfstijl te beschikken. Ik schreef alles: webteksten, e-mailings, nieuwsbrieven, speeches voor burgemeesters en wethouders, commerciële teksten, persberichten, communicatieplannen, casestudies, echt alles. Met scherp oog voor stijl en spelling. En met veel plezier.

Maar ik ben natuurlijk niet alleen tekstschrijver en communicatiespecialist! Ik ben ook hardloper (bij mooi weer…), squasher, zeiler, illustrator, wereld- en treinreiziger, blogger voor volgens hoger opgeleiden en Japan blog (toch weer dat schrijven), dichter en creatieve optimist.

Jos kort in beeld

Jos Bosma in beeld, JosBosma.nl

Ook genieten van goede teksten en meer omzet?

button neem contact op met tekstschrijver Jos Bosma

 

Twitter account Jos Bosma @JosTekstLinkedIn account Jos Bosma werkervaring CV

2 Responses to Over Jos

  1. Margreet says:

    Jos,
    Veel succes met je eigen bedrijf! Je bent een geweldige tekstschrijver, zowel serieus als met veel humor. Mocht ik nog een keer een klus hebben, dan zal ik zeker aan je denken.
    Groeten,
    Margreet Bouwman (ex collega gemeente Emmen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: